Garage Huizinga

Telefoon: (0515) 439 178   Mobiel: (06) 533 793 42
Selfhelpweg 6e, 8607 AB SNEEK

Over ons

Wie zijn wij?

Garage Huizinga is een universeel garagebedrijf dat zich bezig houdt met o.a. A.P.K.-keuringen, onderhoud en reparaties van alle merken auto’s.

U kunt bij Garage Huizinga terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s en lichte bedrijfsauto’s. Vakbekwame monteurs nemen uw auto onder handen wanneer uw auto aan onderhoud toe is en wanneer uw auto vakkundig hersteld moet worden. Garage Huizinga heeft een goed geoutilleerde werkplaats waar de monteurs met de juiste kennis en apparatuur hun werk kunnen doen zoals bijvoorbeeld het uitlezen van ieder merk auto. Kortom; uw auto is in goede handen en de kennis is ruim voldoende aanwezig om een juiste diagnose te kunnen stellen.

Om ons aanbod aan occasions te kunnen bekijken kunt u hier of in het tabblad “onze voorraad” klikken. Al onze occasions krijgen in onze werkplaats een uitgebreide inspectie en afleveringsbeurt. Eventueel worden de occasions afgeleverd met een nieuwe A.P.K.-keuring, gekeurd in ons A.P.K.-gecertificeerd keuringsstation.

Garage Huizinga is door Rijks Dienst Wegverkeer (RDW) gecertificeerd. Zie voor meer informatie www.rdw.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *